💄زیباجات

ترکیبات آرایشی / کوجیک اسید

کوجیک اسید چیه و برای چه پوستی خوبه؟ Kojic Acid

کوجیک اسید از تخمیر قارچ به دست میاد و در کرم‌ها و صابون‌های روشن‌کننده دیده میشه.

گروه: روشن‌کننده‌ها · دغدغه: 🟤 لک و تیرگی · نوع پوست: 🙂 پوست نرمال، 💦 پوست چرب

⚠️ ممکنه برای پوست حساس تحریک‌کننده باشه.

این اطلاعات عمومیه و توصیه‌ی پزشکی نیست؛ برای مشکل پوستی با پزشک مشورت کن.

محصولات با کوجیک اسید در فروشگاه‌ها

هنوز محصولی برای «کوجیک اسید» در منوها ثبت نشده. فروشنده‌ای؟ منوت رو بساز تا محصولاتت اینجا نمایش داده بشه.

هم‌گروه‌ها

بقیه‌ی ترکیبات آرایشی